Julkaistu: 21.08.2024
Sick IMG

Sickin induktiiviset standardianturit taloudelliseen käyttöön ulkotiloissa

Induktiivinen IMG-lähestymiskytkin tunnistaa metalliset esineet tarkasti jopa ankarissa käyttöolosuhteissa. Kustannusherkissä, mobiileissa käyttökohteissa ja automatisointiratkaisuissa se sopii kytkimeksi päätykohdan määrittämisen tai nopeuden mittaukseen. IMG:llä voidaan varmistaa häiriöttömät prosessit jopa suurten lämpötilavaihteluiden yhteydessä. Täysvaletut anturit kestävät erittäin hyvin mekaanisia iskuja ja tärinää, ja koska niiden kotelointiluokka on IP69K, ne kestävät myös vettä, öljyjä, jäähdytysnesteitä ja kaikenlaista likaa. Siksi IMG on taloudellinen ratkaisu haastaviin ulkokäyttökohteisiin ja koneenrakennukseen. Plug-and-play-tekniikan avulla anturi voidaan myös ottaa nopeasti käyttöön.

Sick IMG2
Hyödyt

Lujatekoinen malli ja kotelointiluokat IP68 ja IP69K takaavat korkean käytettävyyden ja pitkän käyttöiän
Ankariin ympäristöihin ja vaativiin sääolosuhteisiin, joissa anturi altistuu suurelle kosteidelle, äärimmäisille lämpötiloille tai jatkuvalle tärinälle
SICK ASIC -tekniikalla voidaan varmistaa luotettava tunnistus
Optimoitu hinta-laatusuhde on saavutettu rajoittamalla varustelu vain olennaisiin osiin ja käyttämällä laadukkaita komponentteja ja ominaisuuksia
Nopea käyttöönotto ilman edeltävää parametrointia
Hyvä sähkömagneettinen yhteensopivuus takaa häiriöttömän signaalin siirron
 
 
Ominaisuudet

Rakenne: M12, M18, M30
Suurempi tunnistusetäisyys: 4–20 mm
Sähköinen liitäntä: DC 3 -johdin
Kotelointiluokka: IP67, IP68, IP69K
Lämpötila-alue –40 °C ... +85 °C
Nikkelöity messinkikotelo, tunnistuspinta muovia (LCP)
Kestää öljyjä ja leikkausnesteitä, ulkokäyttöön sopiva
 
 

Hyvä tarkkuus haastavaan arkeen

IMG sisältää vain kaiken olennaisen, ja sen laadukkailla komponenteilla sekä SICK ASIC -tekniikalla voidaan taata tarkat tunnistustulokset optimoidulla hinta-laatusuhteella. Rakenteeltaan lujatekoinen laite toimii luotettavasti myös ankarissa olosuhteissa. Käytännön arjessa pystytään vähentämään seisokkiaikoja ja vakauttamaan prosesseja, mikä tekee tästä ratkaisusta oikean valinnan mobiileihin työkoneisiin ja koneenrakennukseen.
undefined
Kotelointiluokkien IP68 ja IP69K hyvä tiiviys sekä erityisen hyvä iskunkestävyys pidentävät käyttöikää ja parantavat luotettavuutta.
undefined
Suuret tunnistusetäisyydet, 4–20 mm, mahdollistavat monipuoliset käyttöalueet aina työkappaleiden tunnistuksesta eri nopeudenmittaustehtäviin ajoneuvoissa.
undefined
Plug-and-play-tekniikan ansiosta anturi voidaan ottaa käyttöön ilman lisäasetuksia.
 
 

Luja ja kestävä monilla käyttöalueilla

Alaskassa tai Saharassa: IMG-lähestymiskytkin kestää äärimmäisiä lämpötiloja ja ankaria ulko-olosuhteita. Se tunnistaa kohteita lämpötila-alueella –40 ... +85 °C. Lisäksi IMG kestää öljyjä, jäähdytysnesteitä ja muuta likaa, jota saattaa esiintyä mobiileissa käyttökohteissa ja eri tuotantolaitteistoissa. EMC-ominaisuuksiensa ja korkean iskunkestävyytensä ansiosta se sopii lukuisiin käyttökohteisiin – sekä tuotantohalleihin että asennettaviksi mobiileihin koneisiin.
undefined
LCP-korkki ja PUR-valu- ja kaapelieristys takaavat korkean kemikaalien kestävyyden (esim. jäähdytysaineet ja voiteluöljyt)
undefined
IMG on saatavissa eri malleina, ja se voidaan toivomuksesta valmistaa asiakkaiden yksilöllisten vaatimusten mukaan.
undefined
EMC-ominaisuudet estävät virheelliset kytkennät, joita muut elektroniset komponentit saattavat aiheuttaa.