Julkaistu: 22.10.2024
IO-Link_Master_TelemecanqiueSensors

Telemecanique Sensors, Uusi IO-Link Master

Yksinkertaistaa tiedonvaihtoa ja automaatiointegraatiota.

IO-Link-Master toimii liitäntänä antureiden ja PLC:n välillä yhdistäen anturit IO-Link-tiedonsiirrolla ja PLC:n kenttäväyläverkon kautta.

IO-Link Master mahdollistaa nopean, kaksisuuntaisen tiedonsiirron ohjainten ja IO-Link-laitteiden, kuten antureiden, välillä, jotka voivat jakaa tietoja, tapahtumia ja ilmoituksia suoraan ohjaimen ja pilven kanssa OPC UA- ja MQTT-protokollien kautta.

IO-Link-kommunikaatiota hyödyntämällä saavutetaan:

- Parempi käyttöaika
- Lisääntynyt tuottavuus
- Parempi prosessien hallinta

Vaikka IO-Link-ratkaisun ensimmäinen asennus laitoksille tai koneille saattaa tuntua monimutkaiselta, Telemecanique Sensorsin IO-Link Master tekee siitä helppoa!
Yhdessä IO-Link-antureiden kanssa Telemecanique Sensors IO-Link Master vähentää huomattavasti vaivaa, joka tarvitaan IO-Link-järjestelmien asentamiseen ja käyttämiseen laitoksessasi tai koneissasi.

 

Helppo integroida
 
- Täysin testatut ja validoidut Data Function Blocks (DFB) johtaville PLC:ille lyhentävät integrointiaikaa huomattavasti.
- IIoT-ominaisuus integroidulla OPC UA -palvelimella ja MQTT-protokollalla tekee yhteyden muodostamisesta mihin tahansa pilveen tai IoT-alustaan ​​saumattoman.
 
Helppo asentaa
 
- Sekä tehon että tiedonsiirron ketjuttaminen säästää 25-30% kaapelikustannuksissa.
- Tukee redundantteja verkkotopologioita, kuten MRP (ProfiNet) ja DLR (Ethernet/IP), mikä varmistaa luotettavuuden tietyissä automaatioarkkitehtuureissa.
 
Helppo käyttää
 
- Useita konfigurointityökaluja käyttöönottoa varten ja web-pohjainen konfiguraattori asennettujen laitteiden jatkuvaan valvontaan.
- Konfigurointiohjelmistoon integroitu IODD-etsin mahdollistaa oikean IODD-tiedoston lataamisen ja asennuksen helposti yhdellä napsautuksella mihin tahansa liitettyyn anturiin.