Julkaistu: 21.08.2024
Tese panorama

Opas oikean tunnistimen valintaan

Löydä tarpeisiisi sopiva Telemecanique-anturi vaivattomasti kattavalla PANORAMA-esitteellä, joka sisältää uusimmat tunnistusteknologiat.
Tee elämästäsi helpompaa uusimpien anturi-innovaatioiden avulla!
Panorama-esite on suunniteltu auttamaan sinua valitsemaan vaivattomasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen. Tämä kattava opas tarjoaa yhdellä silmäyksellä yleiskatsauksen laajasta anturivalikoimastamme.

Opas tarjoaa vaiheittaisen prosessin täydellisen anturin valitsemiseksi, joka vastaa sovelluksesi vaatimuksia.
Selaa PDF-tiedostoa tutustuaksesi Telemecanique Sensorsin laajaan tuotevalikoimaan: Tarjoamme viisi tunnistustekniikkaa: musta/valkoinen LED, punainen/vihreä/sininen LED, sininen/punainen valo-LED, luminesenssi-LED ja laser. Mustavalkoisia antureita käytetään kontrastin havaitsemiseen, kun taas punainen/vihreä/sininen LED-anturit tehostavat värillisten materiaalien havaitsemista. Erityinen "Blue Light" -tekniikkaa käyttävä anturi on omistettu tummien materiaalien havaitsemiseen. Laaja valikoima tunnistusratkaisujamme varmistaa koneesi tuottavuusvaatimusten noudattamisen jopa 25 000 tunnistusnopeudella sekunnissa.
Edellisen sukupolven yleiskäyttöiset valosähköiset sensorit ovat myös saatavilla tässä Panoramassa ja olemassa olevat että uudet tuotteet ovat helposti löydettävissä.
 
 Tutustu ja tilaa!